Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kreatív Ügynökségek képes leírás - Arculattervezés.tlap.hu
részletek »

Kreatív Ügynökségek - Arculattervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: arculattervezes.tlap.hu » Kreatív Ügynökségek
Keresés
Találatok száma - 29 db
Armadillo

Armadillo

Az Armadillo Kreatív Ügynökség kommunikációját egyedivé és összetéveszthetetlenné teszi. Igényeit komplex módon, kreatívan és rugalmasan szolgáljuk ki, cége magas színvonalát a megjelenése is tükrözni fogja. Hozzásegítjük céljai eléréséhez, szakmai tapasztalatunk és partnerkapcsolataink jelentik erre a biztosítékot! 10 éves működésünk alatt több mint 300 céggel bonyolítottunk le több ezer kisebb nagyobb projektet. Outsourcing szolgáltatásunkkal levesszük válláról a terhet. Ennek keretében átvállaljuk a teljes marketing és kommunikációs tevékenységét (vagy csak egyes részeit), így több ideje marad a vállalata elsődleges tevékenységeire. Miénk a kihívás, a siker az Öné!

Artscan

Artscan

Azt mindenki tudja, hogy minden promóció, rendez- vény, illetve reklám elengedhetetlen részeleme a modell, illetve a hostess. Általában csak egy dologra nem szoktak gondolni a cégek, mégpedig arra, hogy nem mindegy, hogy Ki az a modell, illetve Ki is az a hostess...! Optimális esetben a modell, vagy a hostess cégünk arca, valamint közvetlen frontembere is annak a rendezvénynek, vagy annak a reklámnak, amiben éppen nekünk dolgozik. Abban a szituációban, Ő mindig Minket, illetve mindig a Cégünket,Termékünket fogja jelenteni azoknak az embereknek, akiknek a figyelmét akkor, és éppen abban a pillanatban megragadni szeretnénk! Pontosan ezért az sem lehet mindegy, hogy ki lesz majd az a bizonyos személy, aki adott esetben a rendezvényünkön Minket képvisel, vagy akitől a reklámunk alapján majd azt várjuk el, hogy azonosulni is tudjon vele a lehetséges célcso- portunk.

Avalanche

Avalanche

Az Avalanche Kreatív Ügynökség 1998-ban alakult. Cégünk olyan integrált szolgáltatást kínál ügyfeleinek, amely átöleli a stratégiai és kreatív tervezés, az alkalmazott grafika, a reklámtervezés és a webdesign teljes spektrumát. Hiszünk abban, hogy az eredményes marketingkommunikáció átgondolt stratégiai tervezésen, kreatív és bátor ötleteken, művészileg kidolgozott látványterveken és professzionális kivitelezésen nyugszik. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink nagy része visszatérő ügyfél, akiknek évek óta biztos és hatékony megoldásokat tudunk nyújtani. Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkező képző- és iparművészek, valamint reklámszakemberek. A munkavégzés teamekben történik, tehát minden projekten egy összehangolt csapat dolgozik.

Black & Silver Ügynökség

Black & Silver Ügynökség

A Black&ilver egy viszonylag fiatal kommunikációs és marketing cég, melynek fő profilja az ezoterikus és spirituális rendezvények szervezése, lebonyolítása és az ilyen típusú projektek teljes marketingjének megvalósítása. A rendezvényszervezés mellett vállalunk teljes arculat - és weboldaltervezést, kameráinkkal rögzítjük eseményeit, elkészítjük referenciafilmjeit, segítünk megtervezni, elkészíteni és elhelyezni reklámanyagait televízióban, rádióban, írott sajtóban és weben, de grafikai munkák tervezését is vállaljuk, szórólaptól az óriásplakátig. Természetesen, - ahogy referenciáinkból is látható - nem csak ezoterikus rendezvényekkel, weboldalakkal foglalkozunk, hanem sok-sok más területen is dolgozunk.

Blend reklám

Blend reklám

Képességeink és tudásunk lehetővé teszik, hogy Önnek kiváló - minőségi megoldásokat tudjunk nyújtani a kreatív grafikai tervezéstől kezdődően a flash technológián keresztül a 3D animációkig bezárólag.

bp design studio

bp design studio

2007 sarok pont a bp design studio életében aktív 15 év konzekvenciáival kell azonosulni. 1992-ban alapított bp design studio a design legkülönbözőbb területein működött és szeretne továbbra is tevékenységet folytatni. Az elmúlt évek tapasztalataival, nyitottan a külső hatások befogadásával állunk a megrendelők szolgálatára. A tervezéstől a kivitelezésig terjed tevékenységünk. Az ötlettől a nyomdakész vagy tárgyiasult késztermékig terjed a spektrum. A lehetőségek inspiratívan hatnak ezért mindent elkövetünk, hogy a megvalósítás erősítse a kész anyagot a végterméket. Témától függően előtanulmány készítése is lehetséges szakemberek bevonásával. A kivitelezés a megvalósítás fázisában történő, aktív részvétel is gyakori volt a korábbi munkáknál. Szeretnénk az elvégzett és átadott munkák esetén a felek megelégedettségét tudni magunk mögött. Ennek okán mindent meg is teszünk a cél érdekében.

Corvus Design

Corvus Design

Eredményesen alkotni, minőségi kompromisszum nélkül. Munkáink során partnereink stratégiai célkitűzéseihez rendelt, ötletközpontú kommunikációs modulrendszerben dolgozunk, amely garantálja a feladatok eredményorientált teljesítését.

Creartive Design

Creartive Design

Több mint tíz éves társaságunk elsősorban tervezőgrafikai, arculattervezési feladatokra specializálódott kreatív ügynökség és grafikai stúdió, amely átfogó megoldásokat, valamint ezek részfeladatait kínálja - off-line és online felületeken - igényektől függően ügyfeleinek corporate look, corporate identity, branding, naming, trademarking területeken.

Deluxer

Deluxer

Vállalkozásunkat azért hoztuk létre, hogy legjobb tudásunk szerint segítsük az Ön, vagy Ön cégének professzionális és egyben költséghatékony vizuális megjelenését. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk az arculati és reklámanyagok tervezése és kivitelezése terén. Az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük tevékenységeink skáláját, így ha bármi olyan ötlete van, melyet nem talál meg szolgáltatásaink/termékeink között, akkor is bátran forduljon hozzánk. Nyitottak vagyunk minden újra, s örülünk, ha újabb és újabb kihívások elé állítanak partnereink. Célunk hogy megbízóink befektetése mind rövid-, mind hosszútávon megtérüljön, valamint hogy partnereink elégedetten térjenek vissza hozzánk. Kérjük tekintse meg honlapunkat, ahol megismerkedhet szolgáltatásainkkal illetve referenciáinkkal, melyekre partnereink és mi is büszkék lehetünk. Amennyiben ezek a munkák elnyerik tetszésüket keressenek bátran.

Hirdetés
Design grafika honlapkészítés

Design grafika honlapkészítés

Design, illetve logók tervezése elkészítése, webáruházak, weboldalak létrehozása és karbantartása a megjelölt igények szerint. Reklámanyagok, vásárlási -, és akciós kuponok tervezése, kivitelezése. Köszönöm rám fordított idejüket, és várom szíves válaszukat.

Desire Reklám

Desire Reklám

A Desire Stúdióban reklámtermékek gyártására saját műhelyt hoztunk létre, ezzel garantálva az ár-érték arány tökéletes összhangját és a gyors kiszolgálást. Amit nálunk biztosan megtalál: megállítótábla, világítótábla, plexi termékek, plasztikus betű, mágneses dekoráció, autódekoráció, kirakat-dekoráció gyártása, készítése

Figyelemfelkeltő üzletdekoráció

Figyelemfelkeltő üzletdekoráció

Az autófóliázás hosszú távon megóvja járműve karosszériájának épségét. Miért ne használná fel ezt a felületet saját tevékenységi köre reklámozására? Cégünk tervezői szakszerű segítséget nyújtanak Önnek reklámtábla vagy kirakat dekoráció megvalósításával kapcsolatban is. Modern gépállományunk nagyméretű nyomtatásra alkalmas, ezért ha rendkívüli nagyságú üzletdekoráció kialakítását tervezi, akkor is ránk bízhatja magát! A perforált fólia belülről fényáteresztő, kívülről mutatós. Kérjen telefonon szaktanácsadást!

GEMsonic Grafika

GEMsonic Grafika

A GEMsonic 1994 óta van jelen a grafikai szolgáltatások piacán, megnyerve jelentős vállalkozások bizalmát. Fiatal és dinamikus csapatunk a legkorszerűbb technikákkal és magas szaktudással áll rendelkezésére. Saját eszközparkkal nyomtatunk (Mutoh Rockhopper, HP, Xerox) és vágunk (Graphtec). Keressen meg elképzeléseivel és mi elérhetővé tesszük azokat.

GMA reklámügynökség

GMA reklámügynökség

A GMA reklámügynökség 2001-ben azzal a céllal alakult, hogy ügyfelei számára minőségi és professzionális teljes körű reklám- és marketing kommunikációs szolgáltatást nyújtson. A közel egy évtized alatt szolgáltatásaink köre ügyfeleink egyre sokrétűbb és növekvő igényeihez alkalmazkodva folyamatosan bővült. A tevékenységi körünk bővítése során mindig különös figyelmet szenteltünk annak, hogy minden egyes új szolgáltatásunk minősége megfeleljen a saját magunk felé támasztott követelményeknek, melyek a következők: - Megértjük az Ön és cége marketing és értékesítési céljait - amely alapján kialakítjuk cégre szabott ajánlatunkat. - Szem előtt tartjuk az Ön üzleti céljait - forgalom- és haszon növekedését - ennek megfelelően formáljuk a marketing stratégiát, és helyesen alkalmazzuk a különféle kommunikációs csatornákat - Egyedi megoldásokra törekszünk - az ötletek, kommunikációs csatornák, kivitelezési lehetőségek terén - Ügyfélközpontú szemléletmódunknak köszönhetően teljes körű kiszolgálást nyújtunk Önnek, melyet ügyfélkapcsolatos kollégáink biztosítanak. - Professzionális munkatársakkal dolgozunk - akik képzett, jól felkészült szakemberek akik segítségével stabil minőséget biztosítunk minden szolgáltatási területen - Határidőre történő munkavégzés - cégünk egyik legfontosabb értéke, melyre a nyomdai kivitelezés során kiemelten ügyelünk.

Grafia reklám és honlapkészítés

Grafia reklám és honlapkészítés

A versenyképesség fenntartásának igénye megköveteli az egyénre szabott, professzionális üzleti kommunikáció kialakítását. Társaságunk, munkatársaink szakértelmének köszönhetően otthonosan mozog az üzleti kommunikáció számos területén, így mindig a legmagasabb színvonalú megoldásokat nyújtjuk ügyfeleink részére, legyen a kívánt cél grafika, reklám, vagy akár weblap készítés. Kíváncsi rá hogyan? Ismerjen meg minket közelebbről!

Graph Zeppelin

Graph Zeppelin

A Graph Zeppelin Reklámgrafikai Stúdiót 1994-ben alapítottuk. Tanulmányainkat a Magyar Képzőművészeti Akadémián végeztük, hátunk mögött évtizedes szakmai képzés áll. Nem operátorként, nem a technikai lehetőségekkel ügyesen bánó virtuózként, hanem kreatív művészként viszonyulunk megbízásainkhoz. Munkánk során a számítógép mellett a hagyományos grafikai technikákat is alkalmazzuk - a tervezés első lépése mindenkor a papír és a ceruza. Büszkék vagyunk rá, hogy tervezői munkáinkban összeolvadnak a klasszikus technikák és a legmodernebb számítógépes grafikai megoldások - ezt az igényes kézműves jelleget a jövőben is igyekszünk megtartani. Munkáink százezres példányszámban jutnak el az emberekhez, arculat- és kiadványterveink, cégismertetőink, hirdetéseink, lap- és weblapterveink széles referenciát biztosítanak.

Henze ügynökség

Henze ügynökség

Az 50 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező német henze cégcsoport 2005 év februárjában nyitotta meg magyarországi irodáját Budapesten. Regionálisan több száz munkatársunk segíti hozzá cégcsoportos ügyfeleinket, hogy vállalkozásukban még sikeresebbé váljanak.

Tuti menü