Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Arculattervezés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Arculattervezés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: arculattervezes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 145 db
3D betű munkák országosan

3D betű munkák országosan

Minőségi habbetű felirat kivitelezés Budapest és környékén, országos telepítés. Egyedi 3D felirat készítés, festés, felhelyezés. Készítünk még plexivel ellátott világító ledes térbeli betűket is, előlapi világítással és indirekt világítással is. Készülhet nikecel anyagból, plexiből és alumínium dobozbetűből is. Ha minőségi habfeliratot szeretne, helyszíni kivitelezéssel állunk szíves rendelkezésére. Habbetu.hu-feliratok könnyedén. Könnyen szerelhető, eltávolítható és áthelyezhető. Az általunk készített feliratok karbantartását és áthelyezését is vállaljuk!

4brainz

4brainz

Egy cégnek, vállalkozási formának fontos az egyedi megjelenés, mellyel szolgáltatásaikat, termékeiket a célközönségének, ügyfeleinek kínálhatja. Felmérjük az adott piaci szegmenshez illeszkedő sajátos igényeket, amelyből kialakítjuk a Cégének, vállalkozásának egyedi arculati elemeit. Az igényekhez igazodva elkészítjük logóját, amellyel megjelenhet egyedi weboldalán, névjegyén és irodai nyomtatványokon (fax előlap, fejléces levélpapír, szórólap) is.

4Brainz - logó tervezés

4Brainz - logó tervezés

2003-ban indítottuk informatikai Vállalkozásunkat. Folyamatos fejlődésünk által ez idő alatt számos megelégedett Ügyfelet tudhattunk magunkénak. Web fejlesztési elképzeléseinket, újításainkat a kor követelményei alapján kívántuk és kívánjuk is Ügyfeleink által véghezvinni. Aki mer újítani és végig vinni saját elképzeléseit az biztosan sikeresen megjelenhet, és ami még fontosabb meg is tud maradni a napról-napra fejlődő Internetes piacon. Mi ehhez biztosítjuk szakértelmünket, ami eddig a sok megelégedett Ügyfeleink által köszön vissza.

ABCDekor - Komplett arculattervezés

ABCDekor - Komplett arculattervezés

Az ABCDekor a dekorációs szakmában komplett megoldásokat kínál nyomdai, digitális nyomtatási, és dekorációs munkára a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Megrendelőink számára cégük, vállalkozásuk elgondolásait megvalósítjuk, arculattervezéstől egészen a plakátnyomtatásig. Digitális színes plakátnyomtatást vállalunk beltéri és kültéri alapanyagokra, valamint display termékeket forgalmazunk megrendelőink számára. Grafikai stúdiónk cégtáblákat és reklámfeliratokat tervez és kivitelez, és egy-egy arculat, design fejlesztésén kívül akár kézzel festett cégtáblát is gyártunk. Bármilyen különleges kirakati dekorációs munkát elvállalunk.

ABMMvisuals - Arculat tervezés

ABMMvisuals - Arculat tervezés

Az arculat tervezést általánosságban két kategóriára szokás bontani: kis- és nagy arculatra. A kis arculat tartalmazza az alapvető elemeket, mint például a logó, a névjegy, a boríték, és a levélpapír. A nagy arculat a klasszikus elemeken túl kiterjedhet szinte minden megjelenési formára, például pólóminta, reklámtábla, promóciós ajándékok.

Add Communication

Add Communication

A közgazdaságtanban az Added Value-hozzáadott érték fontos fogalom. Ezzel határozzuk meg a cég értékteremtő képességét. Ezt lehet az eredmény és a ráfordítás hányadosaként is használni. Az ön eredménye az együttes ráfordításunk hányadosa. A jó reklámmal értéket teremtünk. Ezek a tények ösztönöztek bennünket arra, hogy megalapítsuk az Add Communication-t.

Advertisz

Advertisz

Amikor egy terméket felöltöztetünk, vagy arcot adunk egy vállalkozásnak emberek összehangolt munkáját, kreativitását, vesződségét, sikerét-kudarcát, piaci elképzeléseit vesszük kézbe. Nem mindegy, hogy a végső simítás, a forma mit kommunikál ebből. Az eredményes grafikai tervezés - éppúgy mint a pénzügyi tervezés, logisztika vagy bármi más tervezés - egyfajta közös gondolkodás a megrendelő, a kreativ szakember és a kivitelező között. Felmerülő lehetőségek és döntések sorozata, egy izgalmas folyamat, melynek sikerességében minden résztvevő érdekelt. Ezért úgy döntöttünk, hogy a lehető legjobban összehangoljuk a tervezést a kivitelezéssel és cégünkben komplett szolgáltatást kínálunk: grafikai tervezést, dtp-t és kivitelezést egyben.(Digitális nyomdánkról például a fenti link segítségével tudhat meg bővebb információkat, plakátnyomtató stúdiónkról pedig az www.a-print.hu weboldalon olvashat.) Amennyiben úgy érzi, eljött az ideje egy kis grafikai frissítésnek, vagy új elképzeléseit szeretné megfelelő ruhába öltöztetni, szeretettel várjuk stúdiónkban!

AdWords hirdetések kedvező áron

AdWords hirdetések kedvező áron

A XI. kerületben megtalálható, de ország szerte projekteket vállaló net-Position Kft. kiváló szakemberekkel együtt dolgozó csapat. Köszönhetően, hogy Google Partner ügynökség, ezáltal hatékonyak és dinamikusan képesek a weblapokat kezelni, az AdWords hirdetéseket elindítani és kísérni. Ezekben a munkálatokban kizárólag minősített szakemberek nyújtanak segítséget az ügyfeleik számára, a kiváló hozzáértésüknek, és a folyamatos szakmai fejlődésüknek köszönhetően. Kedvező áron nyújtanak professzionális segítséget.

Alkony Stúdió

Alkony Stúdió

Köszöntjük kedves Ügyfelünket az Alkony Stúdió oldalán, ahol magával cégünkkel, grafikai tervezéseinkkel, eddigi munkáinkkal, illetve különlegesen kedvező ajánlatainkkal ismerkedhet meg. Bízunk benne, hogy az oldalunkon talál olyan megoldást, ami saját maga vagy cége számára annyira kedvező, hogy érdemesnek találja a közös munkában való gondolkodást.

Hirdetés
Archi Design

Archi Design

A stúdió 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy olyan komplex szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei számára, melyek révén megoldódnak azok az ismert problémák, amelyek a különböző tevékenységkörök egymással való kölcsönhatása révén keletkeznek.

Arculat tervezés

Arculat tervezés

Az arculata lehet az, aminek láttán ügyfelei azonnal beleszeretnek az Ön cégébe. Feltéve, hogy az első benyomás azt sugallja, hogy itt, minden tökéletesen olyan, amilyennek lennie kell.... A formák, színek, kreatív és dekoratív megoldások tekintetében nincsen sablon - ezek egyéniséget teremtenek. Az az arculat, ami cégének egyéni és egyben stílusos, egységes megjelenést ad - ez válik majd cége megnyerő személyiségévé, ami vonzani fogja ügyfeleit. És ahogy ügyfelei erről később nyilatkozni fognak? Igen, szerelem volt első látásra....

Arculati elemek tervezése

Arculati elemek tervezése

Dizájn és weboldal létrehozása. A weboldal tervezéstől a internetes oldal karbantartásáig teljes szolgáltatás! Egy weboldalt többféle céllal lehet igénybe venni. Akad ki értékesíteni szeretne, van aki bemutatkozó oldalt akar. Az azonos bennük, hogy adatot szeretnének közölni az érdeklődőknek. Ezt az adatot segítünk közzétenni az általunk létrehozott honlapokkal és arculattal . Termékeink közül lehet csomagokat választani és lehet egyéni elképzelések alapján kérni szolgáltatásunkat. Hibátlan választás vagyunk alakuló társaságoknak a költséghatékony megoldásaink folytán.

Arculattervezés

Arculattervezés

A névjegykártya készítés, bár apróságnak látszik, nagyon fontos része egy vállalkozás arculatának. Az éles piaci versenyben egy jó névjegy jelentheti a megrendeléshez vezető utat, mert a kapcsolat felvételekor legtöbbször ez a legelső, amivel jövőbeli partnerünk találkozik. Rendkívül fontos tehát, hogy jó benyomást kelt-e névjegyünk. Egy szakmailag megalapozott design hozzájárulhat egy előnyös kép kialakulásához. Ahhoz, hogy jól jellemezze cégünket, de jól felismerhető legyen, ajánlott szakképzett designerhez fordulni.

Arculattervezés

Arculattervezés

'A sikeres vállalkozók már tudják, hogy akármilyen felületesen hangzik is, de igaz. A vevőink és partnereink igenis megítélnek minket a megjelenésünk alapján. Olyan messzemenő következtetéseket vonnak le a megjelenésből, mint mennyire megbízható, profi és igényes egy cég. Legyen szó kicsi vagy nagy cégről, ha kapcsolatba kerül más emberekkel, akkor érdemes odafigyelni, hogy milyen képet mutat magáról. Biztos előfordult már veled is, még ha nem tudatosan, de a döntésedben szerepet játszottak a látottak.'

Arculattervezés Szombathely

Arculattervezés Szombathely

Nagy szükség van még ma is az arculattervező stúdiókra, hiszen az emberek ezek igényessége alapján dönti el, hogy érdemes-e az a cég arra, hogy őket béreljék fel a szolgáltatásuk elvégzésére! Ha igénytelen és csúnya logóval, névjegykártyával állnak elő, akkor az embereknek meg lesz róluk a véleményük, de még mindig szerencsésebb, mint nem rendelkezni céges arculattal! Vállalkozásunk igényes és szofisztikált munkát ad ki a kezéből, így érdemes minket választani!

Arculattervező specialitások cégeknek - grafikusok, programozók és vál

Arculattervező specialitások cégeknek - grafikusok, programozók és vál

Téged is frusztrál, hogy konkurenciád megelőzött, a várt haszon elmaradt, csupán azért, mert: - weboldalatok nem elég hatékony / kreatív / elavult / nem fejezi ki pontosan azt, amit közölni szeretnétek / nem áttekinthető és nem impozáns? A reklámpszichológia jól tudja, hogy az emberi érdeklődést akkor tudod életben tartani, ha folyamatosan fenntartod a kíváncsiságot a különféle figyelemfelkeltő változtatások, újítások segítségével. - ... arculatotok nem egységbe rendezett, mely pontos, megtervezett stratégiát követ. Aki más elképzeléseit másolja le, az olyan, mintha a szomszéd háztetőjét rakná a saját házára. - ... szórólapotok túl sok információt tartalmaz. Tudod, aki sokat markol... - ... a honlapotok irányítója nem te vagy. Szeretnéd, ha te tudnád kezelni saját honlapodat, hogy ne kelljen fölöslegesen pénzt kidobni az ablakon? - ... webáruházatokban ügyfeleitek nem találják meg szolgáltatásaitokat, nem rendelik meg termékeiteket, de a konkurenciánál elköltik a pénzüket. - ... úgy érzed, hogy probléma van, de nem tudod pontosan mi az?

Armadillo

Armadillo

Az Armadillo Kreatív Ügynökség kommunikációját egyedivé és összetéveszthetetlenné teszi. Igényeit komplex módon, kreatívan és rugalmasan szolgáljuk ki, cége magas színvonalát a megjelenése is tükrözni fogja. Hozzásegítjük céljai eléréséhez, szakmai tapasztalatunk és partnerkapcsolataink jelentik erre a biztosítékot! 10 éves működésünk alatt több mint 300 céggel bonyolítottunk le több ezer kisebb nagyobb projektet. Outsourcing szolgáltatásunkkal levesszük válláról a terhet. Ennek keretében átvállaljuk a teljes marketing és kommunikációs tevékenységét (vagy csak egyes részeit), így több ideje marad a vállalata elsődleges tevékenységeire. Miénk a kihívás, a siker az Öné!

Tuti menü