Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Arculattervező Stúdiók képes leírás - Arculattervezés.tlap.hu
részletek »

Arculattervező Stúdiók - Arculattervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: arculattervezes.tlap.hu » Arculattervező Stúdiók
Keresés
Találatok száma - 39 db
ABCDekor - Komplett arculattervezés

ABCDekor - Komplett arculattervezés

Az ABCDekor a dekorációs szakmában komplett megoldásokat kínál nyomdai, digitális nyomtatási, és dekorációs munkára a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Megrendelőink számára cégük, vállalkozásuk elgondolásait megvalósítjuk, arculattervezéstől egészen a plakátnyomtatásig. Digitális színes plakátnyomtatást vállalunk beltéri és kültéri alapanyagokra, valamint display termékeket forgalmazunk megrendelőink számára. Grafikai stúdiónk cégtáblákat és reklámfeliratokat tervez és kivitelez, és egy-egy arculat, design fejlesztésén kívül akár kézzel festett cégtáblát is gyártunk. Bármilyen különleges kirakati dekorációs munkát elvállalunk.

ABMMvisuals - Arculat tervezés

ABMMvisuals - Arculat tervezés

Az arculat tervezést általánosságban két kategóriára szokás bontani: kis- és nagy arculatra. A kis arculat tartalmazza az alapvető elemeket, mint például a logó, a névjegy, a boríték, és a levélpapír. A nagy arculat a klasszikus elemeken túl kiterjedhet szinte minden megjelenési formára, például pólóminta, reklámtábla, promóciós ajándékok.

Add Communication

Add Communication

A közgazdaságtanban az Added Value-hozzáadott érték fontos fogalom. Ezzel határozzuk meg a cég értékteremtő képességét. Ezt lehet az eredmény és a ráfordítás hányadosaként is használni. Az ön eredménye az együttes ráfordításunk hányadosa. A jó reklámmal értéket teremtünk. Ezek a tények ösztönöztek bennünket arra, hogy megalapítsuk az Add Communication-t.

Advertisz

Advertisz

Amikor egy terméket felöltöztetünk, vagy arcot adunk egy vállalkozásnak emberek összehangolt munkáját, kreativitását, vesződségét, sikerét-kudarcát, piaci elképzeléseit vesszük kézbe. Nem mindegy, hogy a végső simítás, a forma mit kommunikál ebből. Az eredményes grafikai tervezés - éppúgy mint a pénzügyi tervezés, logisztika vagy bármi más tervezés - egyfajta közös gondolkodás a megrendelő, a kreativ szakember és a kivitelező között. Felmerülő lehetőségek és döntések sorozata, egy izgalmas folyamat, melynek sikerességében minden résztvevő érdekelt. Ezért úgy döntöttünk, hogy a lehető legjobban összehangoljuk a tervezést a kivitelezéssel és cégünkben komplett szolgáltatást kínálunk: grafikai tervezést, dtp-t és kivitelezést egyben.(Digitális nyomdánkról például a fenti link segítségével tudhat meg bővebb információkat, plakátnyomtató stúdiónkról pedig az www.a-print.hu weboldalon olvashat.) Amennyiben úgy érzi, eljött az ideje egy kis grafikai frissítésnek, vagy új elképzeléseit szeretné megfelelő ruhába öltöztetni, szeretettel várjuk stúdiónkban!

Alkony Stúdió

Alkony Stúdió

Köszöntjük kedves Ügyfelünket az Alkony Stúdió oldalán, ahol magával cégünkkel, grafikai tervezéseinkkel, eddigi munkáinkkal, illetve különlegesen kedvező ajánlatainkkal ismerkedhet meg. Bízunk benne, hogy az oldalunkon talál olyan megoldást, ami saját maga vagy cége számára annyira kedvező, hogy érdemesnek találja a közös munkában való gondolkodást.

Arculattervezés

Arculattervezés

A névjegykártya készítés, bár apróságnak látszik, nagyon fontos része egy vállalkozás arculatának. Az éles piaci versenyben egy jó névjegy jelentheti a megrendeléshez vezető utat, mert a kapcsolat felvételekor legtöbbször ez a legelső, amivel jövőbeli partnerünk találkozik. Rendkívül fontos tehát, hogy jó benyomást kelt-e névjegyünk. Egy szakmailag megalapozott design hozzájárulhat egy előnyös kép kialakulásához. Ahhoz, hogy jól jellemezze cégünket, de jól felismerhető legyen, ajánlott szakképzett designerhez fordulni.

Arculattervezés

Arculattervezés

'A sikeres vállalkozók már tudják, hogy akármilyen felületesen hangzik is, de igaz. A vevőink és partnereink igenis megítélnek minket a megjelenésünk alapján. Olyan messzemenő következtetéseket vonnak le a megjelenésből, mint mennyire megbízható, profi és igényes egy cég. Legyen szó kicsi vagy nagy cégről, ha kapcsolatba kerül más emberekkel, akkor érdemes odafigyelni, hogy milyen képet mutat magáról. Biztos előfordult már veled is, még ha nem tudatosan, de a döntésedben szerepet játszottak a látottak.'

Arculattervezés Szombathely

Arculattervezés Szombathely

Nagy szükség van még ma is az arculattervező stúdiókra, hiszen az emberek ezek igényessége alapján dönti el, hogy érdemes-e az a cég arra, hogy őket béreljék fel a szolgáltatásuk elvégzésére! Ha igénytelen és csúnya logóval, névjegykártyával állnak elő, akkor az embereknek meg lesz róluk a véleményük, de még mindig szerencsésebb, mint nem rendelkezni céges arculattal! Vállalkozásunk igényes és szofisztikált munkát ad ki a kezéből, így érdemes minket választani!

Arculattervező specialitások cégeknek - grafikusok, programozók és vál

Arculattervező specialitások cégeknek - grafikusok, programozók és vál

Téged is frusztrál, hogy konkurenciád megelőzött, a várt haszon elmaradt, csupán azért, mert: - weboldalatok nem elég hatékony / kreatív / elavult / nem fejezi ki pontosan azt, amit közölni szeretnétek / nem áttekinthető és nem impozáns? A reklámpszichológia jól tudja, hogy az emberi érdeklődést akkor tudod életben tartani, ha folyamatosan fenntartod a kíváncsiságot a különféle figyelemfelkeltő változtatások, újítások segítségével. - ... arculatotok nem egységbe rendezett, mely pontos, megtervezett stratégiát követ. Aki más elképzeléseit másolja le, az olyan, mintha a szomszéd háztetőjét rakná a saját házára. - ... szórólapotok túl sok információt tartalmaz. Tudod, aki sokat markol... - ... a honlapotok irányítója nem te vagy. Szeretnéd, ha te tudnád kezelni saját honlapodat, hogy ne kelljen fölöslegesen pénzt kidobni az ablakon? - ... webáruházatokban ügyfeleitek nem találják meg szolgáltatásaitokat, nem rendelik meg termékeiteket, de a konkurenciánál elköltik a pénzüket. - ... úgy érzed, hogy probléma van, de nem tudod pontosan mi az?

Hirdetés
Art Force

Art Force

1993-as megalapítása óta cégünk, az Art Force komoly piaci pozíciót vívott ki magának, amely mára erős és megbízható márkává vált. ÖN minőséget, rugalmasságot, gyorsaságot, azonnali megoldások mellett hosszútávú márkaépítést, átgondolt kommunikációt vár el. MI legfontosabb feladatunknak azt tartjuk, hogy a márkaépítésben összhangot teremtsünk stratégia és design között. Hisszük, hogy a következetes márkaépítés képes kiemelni ügyfeleink termékeit, szolgáltatásait versenykörnyezetükből, így járulva hozzá piaci pozíciójuk megerősítéséhez.

BB Design

BB Design

B∓ design, logó, névjegykártya, plakát, szórólap, meghívó, brossúra, tervezése, készítése. A B∓ DESIGN-nál biztosak vagyunk abban, hogy munkánk végeredménye elnyeri majd a tetszését, ezért 100%-OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT vállalunk minden munkánkra, természetesen vázlatdíj felszámolása nélkül, ami egyedülálló ajánlat e téren.

beonline - weboldalak és kiadványok

beonline - weboldalak és kiadványok

A beonline elsősorban a kis és középvállalkozásokat célozza meg tevékenységeivel. Webes megjelenést, kiadványszerkesztést, komplett arculattervezést, valamint egyéb kreatív munkák elkészítését vállaljuk. Minőségi megjelenést biztosítunk mindazoknak, akik szeretnének egy új arculatot tevékenységüknek. Több éves webes és grafikai tapasztalattal a hátunk mögött reméljük, hogy Önnek is a legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk biztosítani.

BePro Solutions Kft.

BePro Solutions Kft.

Amit kínálunk: kreativitás, minőség, elkötelezettség és magas szolgáltatási színvonal. Komplex megoldásokat, teljes körű szolgáltatást kínálunk grafikai termékek, in-store eszközök, reklámfeliratok, displayek és üzletbelsők tervezésére, gyártására, végig kísérve a folyamatot a megszülető igénytől, a koncepcióterveken keresztül egészen az eszköz kihelyezéséig. Mindezt a partnerek egyéni elvárásainak maximális szem előtt tartásával. A kicsitől a nagyig, az ?egyszerűbb? display-ektől a komplex projektekig, mi mindent megvalósítunk.

Blanco Grafika

Blanco Grafika

Cégünk 1989 óta van jelen a piacon. Kezdetben szitanyomással, ofszet nyomással, valamint dekorációs munkákkal foglalkoztunk, 1995-től pedig számítógépes grafikai tervezéssel is, s így kialakult a mai tevékenységi kör. Erről nyerhetnek tájékoztatást, szöveggel és képekkel illusztrálva. A hosszú évek alatt kezünk munkája eljutott számos kedves megrendelőhöz, törekedtünk arra, hogy mindig partnereink megelégedésére végezzük munkánkat. Kérjük ennek szellemében nézzék, olvassák, böngésszék az oldalt!

CenterPoint

CenterPoint

A Centerpoint Médiastúdióban Te vagy a középpontban. Célunk, hogy tőlünk egy helyen kapj meg mindent amire szükséged van. Kialakult kapcsolatrendszerünknek köszönhetően mindig gyorsan és magas minőségen tudunk Neked komplex megoldásokat szállítani. Az időn, utánajáráson (minden egy helyen van) és az idegeskedésen (garantáltan szállítunk mindent a megbeszélt határidőre) rengeteget tudunk számodra spórolni. Ezalatt az idő alatt Te pedig azzal foglalkozhatsz, amivel a legtöbbet használsz cégednek.

Chrome Kreatív Munka

Chrome Kreatív Munka

A Chrome Kreatív Munkák 1997 óta igyekszik segítséget nyújtani annak a világszínvonalú know-how-nak a magyarországi meghonosításában, amely a társadalmi és piaci folyamatok és összefüggések jobb megértése révén a média-kommunikáció minden területén sikeres megoldásokat kínál a kis-, közép-, nagy- és multinacionális vállalatok, illetve az intézményi megrendelők számára egyaránt. Oldalainkon munkamódszereinkről, eddigi eredményeinkről, fejlesztéseinkről, és a legfontosabb cégeseményekről tájékoztatjuk partnereinket.

Civertan

Civertan

Cégünk közel 10 éves életútján számtalan grafikai tervet készített a megrendelők számára, melynek túlnyomó részét a nyomdai kivitelezésig felügyeltük. Két, ötletekkel teli tervezőkollégánk készíti a vázlatainkat, amelyekből a feladatra leginkább alkalmas nyomdai partnereinkkel valósítjuk meg munkáinkat. Minden megbízásunk egyformán fontos számunkra, ezeket mind a mai napig nagy lelkesedéssel végezzük - akár egy darab névjegyről, vagy egy komplett könyvről van szó. Fő tevékenységünket jól kiegészíti a fotográfusi munkánk, melyet sokéves tapasztalattal végzünk, e művészeti ág szinte minden válfajában. Legújabb, egyben legkedvesebb munkánk a Légifotók készítése, amit legutóbb nagy szerelmünkkel, a légirégészettel egészítettünk ki. Visszatérő, elégedett partnerekkel dolgozunk, és reméljük, hogy ez továbbra is így folytatódik.

Tuti menü